Houtproducten

Van landelijke hekwerken tot houten speeltoestellen

Landelijke eiken houtproducten

Wigink Hooibergen & Gebinten uit Holten biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige houtproducten, waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Van traditionele eiken landhekken tot ambachtelijk vervaardigde wringhekken, de producten staan symbool voor een rijke geschiedenis van ambachtelijk vakmanschap.

Werkwijze

Vakmanschap en maatwerk

Met een combinatie van vakmanschap, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail levert Wigink uit Holten houtproducten die niet alleen functioneel zijn maar ook de sfeer en het karakter van hun omgeving verrijken. Ontdek de mogelijkheden en ervaar het tijdloze karakter van Wigink’s houtproducten.

“De landelijke buitenruimte versterken en verfraaien met de mooiste houten producten. Alles maken we op maat – de wens van de klant is leidend.”

Richard-2

Richard Wigink
Oprichter en eigenaar sinds 1987

Assortiment houtproducten

Wilt u meer weten?

Na een passend advies, realiseren we graag uw bouwwerk op maat. En dat geheel naar wens. Neem contact met Cyriel Bloemen of plan een afspraak in en bezoek ons bedrijf.

Klanten aan het woord

Dankzij het bedrijf Wigink uit Holten zijn wij trotse eigenaar van een prachtige hooiberg en een nog mooiere schuur. Al is ‘schuur’ misschien niet het juiste woord voor dit prachtige gebouw, dat Wigink voor ons heeft ontworpen en gebouwd.

De basis is een rechthoekige hooiberg en het heeft 2 verdiepingen. Onze alpaca hengsten en lama krijgen, deze winter, de begane grond als stal. Lees verder...

Katerina Turksema
Hooiberg

Wij hadden een droom om een hooiberg te bouwen in onze achtertuin. We begonnen met het zoeken naar 4 palen van 9 meter. We kwamen na zoeken op internet bij Wigink uit in Holten. Wij naar Holten waar we het prachtige bedrijf hebben bezocht. Werden vriendelijk ontvangen en hebben de werkplaats bezocht wat al een belevenis was om te zien. Al die grote bomen en balken die ze aan het bewerken waren en alles authentiek met pen gat verbindingen. Lees verder...

Annet
Hooischuur

Wij hebben het oude houten huis van mijn ouders gekocht. Het verkeerde in te slechte staat voor renovatie. Via via kwamen we uit bij Wigink. Zij hebben een prachtige constructie neergezet van palen, balken en korbelen die met elkaar verbonden zijn d.m.v. pen-gatverbindingen. Met een grote houten hamer werden de houten pennen in de gaten geslagen. Het is een indrukwekkende constructie geworden en we zijn er heel blij mee! In drie dagen stond het gebint overeind! Lees verder...

Dirk uit Holysloot
Houten constructie