Houten speeltoestellen

Natuurlijk, robuust en tijdloze topkwaliteit

Originele houten speeltoestellen

Buiten spelen in de frisse lucht is gezond en leuk. Kinderen maken nieuwe vriendjes en krijgen veel lichaamsbeweging. De houten speeltoestellen, bruggetjes, waterwerken en klimbomen van Wigink Bos- & Boomverzorging maken van elke natuurspeeltuin een succes. De houten speeltoestellen uit onze ambachtelijke timmerwerkplaats zijn origineel, creatief, van hoge kwaliteit en uiteraard veilig. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van natuurspeeltuinen. Onze houten speeltoestellen staan al in diverse speeltuinen, bij scholen, campings en particulieren.

Van klimboom tot compleet schoolplein

Naast houten speeltoestellen kunt u bij Wigink Bos- & Boomverzorging ook terecht voor een echte klimboom. Als u aangeeft hoe groot de klimboom ongeveer moet zijn, gaan wij op zoek naar een geschikte klim- en klauterboom. Nadat we de juiste boom gevonden en ontschorst hebben, leveren we hem bij u af. Meestal leggen we klimbomen op hun kant, maar een kleine klimboom kunnen we ook rechtop in de grond zetten. Net als een echte boom. Liever een complete inrichting van natuurlijke speeltoestellen? Ook dat kan! Wij werken op zeer regelmatige basis samen met ontwerpers en hoveniers. Vanuit de wensen van u als klant, en mogelijk zelfs de betrokkenheid van leerlingen, maken we uiteenlopende houten speeltoestellen. Leg ons gerust uw ideeën voor tijdens een brainstorm – we komen gegarandeerd tot iets unieks!

“Praktisch en persoonlijk. Dat is hoe wij bij Wigink Hooibergen & Gebinten werken. Alles draait om de unieke wensen van de klant.”

Richard-2

Richard Wigink
Oprichter en eigenaar sinds 1987

Foto’s van houten speeltoestellen

Wilt u meer weten?

Na een passend advies, realiseren we graag uw bouwwerk op maat. En dat geheel naar wens. Neem contact met Cyriel Bloemen of plan een afspraak in en bezoek ons bedrijf.

Klanten aan het woord

Dankzij het bedrijf Wigink uit Holten zijn wij trotse eigenaar van een prachtige hooiberg en een nog mooiere schuur. Al is ‘schuur’ misschien niet het juiste woord voor dit prachtige gebouw, dat Wigink voor ons heeft ontworpen en gebouwd.

De basis is een rechthoekige hooiberg en het heeft 2 verdiepingen. Onze alpaca hengsten en lama krijgen, deze winter, de begane grond als stal. Lees verder...

Katerina Turksema
Hooiberg

Wij hadden een droom om een hooiberg te bouwen in onze achtertuin. We begonnen met het zoeken naar 4 palen van 9 meter. We kwamen na zoeken op internet bij Wigink uit in Holten. Wij naar Holten waar we het prachtige bedrijf hebben bezocht. Werden vriendelijk ontvangen en hebben de werkplaats bezocht wat al een belevenis was om te zien. Al die grote bomen en balken die ze aan het bewerken waren en alles authentiek met pen gat verbindingen. Lees verder...

Annet
Hooischuur

Wij hebben het oude houten huis van mijn ouders gekocht. Het verkeerde in te slechte staat voor renovatie. Via via kwamen we uit bij Wigink. Zij hebben een prachtige constructie neergezet van palen, balken en korbelen die met elkaar verbonden zijn d.m.v. pen-gatverbindingen. Met een grote houten hamer werden de houten pennen in de gaten geslagen. Het is een indrukwekkende constructie geworden en we zijn er heel blij mee! In drie dagen stond het gebint overeind! Lees verder...

Dirk uit Holysloot
Houten constructie

Assortiment houtproducten